Minden, amit a teafa illóolajról tudni kell:

 A teafa illóolaj egy erős, természetes és sokoldalú gyógymód, amely sok háztartásban megtalálható. Évszázadok óta használják különböző bőrproblémák, gombás fertőzések kezelésére, sőt fertőtlenítőszerként is. Ez a 100%-os tisztaságú olaj számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, és a pattanások kezelésétől kezdve a stressz enyhítéséig használható. Nézzük meg ennek a csodálatos terméknek a részleteit!

Mi a teafa illóolaj?

A teafa illóolaj az Ausztráliában őshonos Melaleuca alternifolia növény leveleiből származik. Az olaj több mint kilencven különböző vegyületet tartalmaz, köztük terpinen-4-olt, amely antiszeptikus tulajdonságaiért felelős. Mivel természetes eredetű összetevőkből nyerik ki, nem tartalmaz szintetikus vegyi anyagokat vagy hozzáadott illatanyagokat.  Továbbá a teljesen természetes, és mentes mindenféle tartósítószertől vagy adalékanyagtól.

A teafa illóolaj felhasználása

A teafa hihetetlenül sokoldalú, és számos módon használható. Helyileg alkalmazható fertőtlenítőszerként vágások és horzsolások esetén, vagy a mellkasra dörzsölve segíthet a megfázás és influenza okozta torlódások megszüntetésében. Hordozóolajjal, például kókusz- vagy olívaolajjal hígítva a fájó izmokba is masszírozható, hogy enyhítse a fájdalmat és a feszültséget. A fenti felhasználási területeken kívül a hatásosnak bizonyult olyan gombás fertőzések, mint a lábgomba és a gyűrűsféreg, valamint olyan bakteriális fertőzések, mint a torokgyulladás vagy az E. coli kezelésére is. Ezenkívül használhatja a rovarok távoltartására, vagy adhat néhány cseppet a mosószerébe, hogy extra védelmet nyújtson a ruháin lévő baktériumok és kórokozók ellen!

A teafa illóolaj lehetséges mellékhatásai

Bár a teafa illóolaj általában biztonságos, ha megfelelően használják, van néhány lehetséges mellékhatás, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt használnád ezt a terméket. Ezek közé tartozik a bőrirritáció, ha nem megfelelően hígítják!

   

A teafa illóolaj egy csodálatos természetes gyógymód, amely számos egészségügyi előnnyel jár! Ez a 100%-ban tiszta termék több mint kilencven különböző vegyületet tartalmaz, amelyek együttesen enyhítik az olyan bőrbetegségeket, mint az akne és a lábgomba, valamint az olyan bakteriális fertőzéseket, mint a torokgyulladás. Gyógyászati felhasználásán kívül a ház körül tisztítási célokra vagy rovarriasztásra is használható!

Megfelelő ismeretekkel és gondoskodással ez az erőteljes kis üvegcséje lehet az Ön új gyógymódja!